Het laatste Peugeot nieuws

Nieuws

Ontdek de Peugeot Speedfight 4

29 mei 2024

In deze blog gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van de Peugeot Speedfight 4, en waarom deze scooter een uitstekende keuze is voor zowel jonge als ervaren rijders.

De Peugeot Kisbee nu verkrijgbaar in de kleur: adventure green

24 april 2024

Peugeot Motocyles introduceert een opwindende toevoeging aan zijn populaire Kisbee scooterlijn met de lancering van een gedurfde nieuwe kleur: Adventure Green. 

De Peugeot Kisbee - Kwaliteit en Duurzaamheid op Twee Wielen

27 maart 2024

Of je nu door de drukke straten van de stad manoeuvreert of langs schilderachtige landschappen op het platteland rijdt, een betrouwbare scooter is essentieel voor een soepele en zorgeloze reis. In de wereld van scooters heeft de Peugeot Kisbee een reputatie opgebouwd als een betrouwbare metgezel, bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Peugeot onthult elektrisch concept

11 maart 2024

Peugeot Motocycles heeft zojuist de langverwachte SPx Concept Bike onthuld, een elektrisch aangedreven motorfiets die zijn roots vindt in de legendarische Peugeot 103.

Peugeot Motocycles deel 2: Hoe een familienaam weer samenkwam.

13 december 2023

In de eerste versie van deze blogreeks, 'Peugeot Motocycles: van trappers naar turbo's', hebben we een duik genomen in de begindagen van Peugeot Motocycles. Lees hier het vervolg

Peugeot Motocycles deel 1: van trappers naar turbo's

13 december 2023

Een blogreeks over de geschiedenis van Peugeot. Lees deel 1 voor een kleine inkijk in het historische merk dat de naam Peugeot draagt. 

Bescherm jouw scooter tegen diefstal

29 november 2023

We kunnen het helaas niet 100% voorkomen, maar we kunnen je wel helpen je voor te bereiden en diefstal rondom jouw scooter iets moeilijker te maken. Met deze handige tips willen wij je attenderen op het veiligstellen van jouw scooter(onderdelen)

Nieuw: XP400 

Nieuw in ons assortiment: De Peugeot XP400 Allure en XP400 GT. 

Peugeot Motocycles presenteert de XP400, een krachtige Maxi-scooter met een cilinderinhoud van 400cc. Geïnspireerd door het succes van SUV-voertuigen in de auto-industrie, biedt de XP400 een combinatie van indrukwekkend design en functionaliteit. Als een toevoeging aan de familie van premium scooters van het merk, is de XP400 met trots gemaakt in Frankrijk.

Zoek de verschillen! Metropolis GT vs SW

15 april 2022

Nieuw in het assortiment: de Metropolis GT. Wat maakt de Metropolis GT anders dan de  Metropolis SW? Je leest het in deze blog.

Motormeiden - Metropolis SW test

21 december 2021

De Motormeiden hebben de Metropolis SW getest. Benieuwd wat zij van de SW vonden? 

Nu leverbaar: Kisbee Urban Pack

17 juni 2021

Maak je Kisbee nog stoerder met de Kisbee Urban Pack

Peugeot scooter range 2021

9 april 2021

De nieuwe Peugeot scooters zijn vanaf nu leverbaar bij de erkende Peugeot-dealers. Bekijk de nieuwe range via de onderstaande button.

Kisbee Active leverbaar in Euro 5

16 maart 2021

De Peugeot Kisbee Active voldoet aan de laatste milieueisen en voldoet daarmee aan de strenge Euro 5 norm.

Welke brandstof is geschikt voor je Peugeot scooter?

12 mei 2020

Het advies is om voor Euro 98 (met een maximaal E5 gehalte) te kiezen, omdat je Peugeot scooter daar het beste op presteert.