Motormeiden - Metropolis SW test

21 december 2021

De Motormeiden hebben de Metropolis SW getest. Benieuwd wat zij van de SW vonden? 
Motormeiden Peugeot Metropolis SW

Kun je een motorscooter vergelijken met een motor? Deze keer in de motortest een motorscooter, de Peugeot Metropolis SW. Gezien de motorscooter onder vele motorrijders een ‘negatieve reputatie’ heeft gaan wij kijken of deze driewieler het tegendeel bewijst! Wat zijn de voor- en nadelen ten opzichte van een motor?

Redactie: Nikki Stoltenkamp / 1.78m / rijdt zelf: Triumph Tiger 800 / Instagram: @motorkrul
Fotocredits René Roelofs / Instagram: 
reneroelofs54
Prijs: De Peugeot Metropolis SW is verkrijgbaar v.a. € 12.999  

Waarschuwing vooraf

Deze motorscooter kun je besturen met je auto rijbewijs B (behaald voor 19 januari 2013). We willen niet als je moeder klinken, maar raden nadrukkelijk aan om rijlessen te nemen voordat je op een motorscooter stapt! Er gebeuren regelmatig ongelukken met  motorscooters en dat heeft vooral te maken met de onervarenheid van de bestuurder. 

De Peugeot Metropolis SW is geen lullig ding

Bij het zien van de Peugeot Metropolis SW, valt je meteen op dat deze scooter geen kleine jongen is! Hij is kolossaal in vergelijking met mijn eigen Triumph Tiger 800. Door de twee wielen aan de voorkant en de standaard topkoffers die erop zitten is het geen lullige motorscooter om te zien.De Peugeot Metropolis SW is volledig vernieuwd met een nieuwe stijl afgeleid van de Peugeot 508 en uitgebreid met een i-Connect systeem. Hiermee kun je je mobiel verbinden en heb je toegang tot talloze functies, maar daarover later meer.

Motormeiden Peugeot Metropolis SW