Presentatie Peugeot scooter range 2021

9 april 2021

De nieuwe Peugeot scooter range voor 2021 is inmiddels bekend en ook al leverbaar bij de erkende Peugeot-dealers. De nieuwe range bestaat uit de volgende modellen:

Peugeot Kisbee
De Kisbee is de meest populaire Peugeot scooter. De vernieuwde Kisbee modellen voldoen aan de huidige Euro 5 norm en zijn allemaal voorzien van een injectiemotor. Deze populaire Peugeot scooter is nu beschikbaar in maar liefst 7 versies:

Peugeot Django
De Peugeot Django is al jarenlang het paradepaardje of beter gezegd paradeleeuwtje uit de Peugeot range. Deze Peugeot scooter is gebaseerd op de legendarische Peugeot S57C uit de jaren '50. De stijlvolle looks blijven trouw aan het verleden, maar de technologie is helemaal van deze tijd: De Peugeot Django voldoet aan de huidige Euro 5 norm, is voorzien van een injectiemotor en beschikt over moderne technologieën, zoals LED-verlichting, semi-digitaal dashboard en heel veel meer. De Peugeot Django is leverbaar in 3 versies:

Peugeot Speedfight4
De Peugeot Speedfight  is sinds 1997 de meest sportieve scooter. Na de Speedfight1, 2 en 3 zijn we nu aangekomen bij alweer de 4e versie. Ook de Speedfight4 is voorzien van een injectiemotor en voldoet aan de Euro 5 norm. Dankzij de LED-verlichting, aluminium treeplanken en  sportief design is de Peugeot Speedfight4 de scooter waarmee je gezien wil worden.

Peugeot Streetzone
De meest stoere scooter moet toch wel de Peugeot Streetzone zijn. Wat is het bewijs? Het naked stuur met een digitaal dashboard, een gril set rondom de verlichting voor & achter en robuuste ballonbanden. Ook deze Peugeot scooter voldoet aan de Euro 5 norm en heeft een injectiemotor.

De Peugeot scooters zijn leverbaar bij erkende Peugeot-dealers. Je vindt ze via de onderstaande button.